nieuws

Van Eerd (Jumbo) begint met Frits-Starter

Formules 4836

Van Eerd (Jumbo) begint met Frits-Starter

VEGHEL – Jumbo-directeur Frits van Eerd gaat startende ondernemers, talentvolle sporters en muzikanten helpen in een nieuw project.

De algemeen directeur van de supermarktketen doet dit onder de naam Frits-Starter. Met dit initiatief wil Van Eerd naar eigen zeggen mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken helpen met het realiseren van hun ambities.

Panel oordeelt over plannen

Een panel o.l.v. de Jumbo-directeur gaat plannen van starters beoordelen en vervolgens bepalen of ze  mee mogen doen met een pitch. Aan de hand van een presentatie zal uiteindelijk een keuze worden gemaakt welk project of initiatief door Van Eerd wordt geholpen. Deze hulp kan variëren van een financiële bijdrage, advies, coaching of een andere manier van ondersteuning.

Verjaardag Frits van Eerd

Belangstellenden kunnen zich vanaf 25 maart aanmelden via de website frits-starter.nl. De inzendingstermijn sluit op 1 oktober 2017. Aanleiding voor het initiatief is het 25-jarige jubileum van Van Eerd als topman van Jumbo en zijn vijftigste verjaardag.

Realiseren van dromen

Van Eerd: ‘Als rasechte ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om steun te krijgen van mensen die in je geloven. Dat is de reden dat ik heb besloten om ambitieuze ondernemers en talenten op weg te helpen in het realiseren van hun droom. Ik gun anderen ook het plezier dat ik altijd beleefd heb aan het ondernemerschap en mijn overige passies. Ik draag graag mijn kennis over.’ Eind 2017 maakt Frits van Eerd bekend welke projecten hij gaat ondersteunen.

Reageer op dit artikel