nieuws

Picnic ook naar Ede en Veenendaal

Formules 3104

Picnic ook naar Ede en Veenendaal

AMERSFOORT – Picnic gaat ook bezorgen in Ede, Veenendaal en Bennekom. De websuper start in april in beide plaatsen.

De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. Vorige week maakte Picnic bekend naar Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Delfgauw en Den Hoorn uit te breiden. In de loop van dit jaar volgen nog tien tot vijftien nieuwe steden, waaronder Apeldoorn, Gouda, Lelystad en Zoetermeer. Ook staat de opening van een groter distributiecentrum op de planning.

App downloaden en inschrijven

‘We zullen in de loop van april voor het eerst gaan bezorgen in Ede en Veenendaal, maar consumenten kunnen zich nu al inschrijven’, zegt Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic. ‘We weten inmiddels uit ervaring dat er veel belangstelling is in steden waar we starten. Hoe eerder mensen de app downloaden en zich inschrijven, hoe eerder ze aan de beurt zijn.’

Minuut gratis winkelen

Op de Facebookpagina van Picnic wordt ook melding gemaakt van de komst naar de Gelderse plaatsen, inclusief een tweetal winacties. ‘Als we vóór 10 april 2500 inschrijvingen hebben krijgt iedereen bij zijn eerste bestelling een dikke reep Tony’s Chocolonely. Maar wacht: vind jij ook nog een Gouden Ticket? Dan win je één minuut GRATIS boodschappen doen!’

Groei in startplaats Amersfoort

Picnic bezorgt inmiddels met 90 wagentjes de boodschappen bij 25.000 klanten in Amersfoort, Leusden, Soest, Utrecht, Maarssen en Almere. De nieuwe bezorgdienst slaat in ieder geval aan in Amersfoort, zo bleek onlangs uit het Koopstromen Onderzoek 2016 van I&O Research. Het aantal mensen dat online zijn dagelijkse boodschappen doet steeg dat jaar het hardst in Amersfoort, de stad waar Picnic anderhalf jaar geleden begon.

Reageer op dit artikel