nieuws

Kaartactie Kwintsheul: Hoogvliet favoriet

Formules 1737

Kaartactie Kwintsheul: Hoogvliet favoriet

KWINTSHEUL – Hoogvliet is de favoriet onder de mensen in Kwintsheul die de flyer hebben ingevuld van de actiegroep ‘Kwintsheul werk aan de winkel’.

‘Kwintsheul werk aan de winkel’ startte half februari een petitie waarin het de bevolking vroeg een favoriete supermarktformule te kiezen voor het nu nog leegstaande pand van Jumbo-ondernemer Edward Koornneef. Vijf jaar geleden brandde de enige supermarkt in het dorp af, een Albert Heijn van Koornneef, waarna de ondernemer begon aan de bouw van een nieuw pand. Tot op heden is nog steeds niet duidelijk welke supermarktformule die ruimte in Kwintsheul gaat invullen.

800 kaarten verspreid

Een deel van de bevolking is gefrustreerd over het uitblijven van een nieuwe supermarkt. Mede om die reden startte de actiegroep een flyeractie. In totaal werden er 800 kaarten (zie foto) verspreid, waarvan er 499 zijn ingevuld. Uit de gegevens blijkt dat Hoogvliet (240 stemmen) favoriet is bij de bewoners, gevolgd door Lidl (115), Jumbo (92) en Albert Heijn (52). De actiegroep nodigt Edward Koornneef en de burgemeester op 13 april uit om de kaarten in ontvangst te nemen.

Tevreden over aantal ingevulde flyers

De actiegroep is naar eigen zeggen tevreden over het aantal ingevulde flyers. ‘ Wij zijn zeer ingenomen met de grote opkomst van de Heulenaars. Gezien de ingevulde aantallen kan deze actie als representatief worden gezien en geeft duidelijk aan dat de Heulenaars vinden, dat er wat moet gebeuren’, aldus de organisatie.

Reageer op dit artikel