nieuws

Jumbo legt eerste artiesten vast voor festival

Formules 3015

Jumbo legt eerste artiesten vast voor festival

VEGHEL – Jumbo heeft Jan Smit, Nielson, Miss Montreal en het duo Sunnery James & Ryan Marciano vastgelegd voor de nieuwe editie van het vriendinnenfestival Share A Perfect Day.

Het evenement wordt dit jaar gehouden op 30 juni, 1 juli en 2 juli op het evenemententerrein in Hilvarenbeek. Jumbo organiseert de dag in samenwerking met Sanoma SBS. Volgens de organisatie worden er de komende tijd nog meer topacts bekendgemaakt voor het festival. Naast de shows van bekende artiesten zijn er ook workshops op het gebied van koken, fashion en beauty en worden er producten verkocht en kan er gegeten en gedronken worden.

Ultiem en betaalbaar dagje

Het evenement werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Sanoma noemde Share a Perfect Day toen ‘het ultieme en betaalbare dagje uit voor vrouwen die even willen ontsnappen aan hun dagelijkse beslommeringen’. Het mediabedrijf richt zich tijdens de dag op vrouwelijke shoppers tussen de 25 en 55 jaar.

Kaartverkoop begonnen

De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Reageer op dit artikel