nieuws

Jumbo lanceert Eerste Hulp Bij Ontbijt

Formules 1632

Jumbo lanceert Eerste Hulp Bij Ontbijt

VEGHEL- Jumbo start vandaag haar nieuwe voorjaarscampagne: Eerste Hulp bij Ontbijt.

Eén op de drie Nederlanders slaat minstens eens per week het ontbijt over wegens tijdgebrek en dat is voor Jumbo reden de klanten te stimuleren beter te ontbijten.

24 ontbijttips in boekje

Daarom biedt Jumbo Eerste Hulp bij Ontbijt en lanceert de keten 24 ontbijttips waarmee ‘lekker ontbijten weer leuk en makkelijk wordt’. De tips en recepten zijn gebundeld in een boekje. Daarin zijn onder meer een Berenbammetje, een Appel-Sandwich en Bananen-Bites terug te vinden. Op jumbo.com/ontbijttips is ook te zien hoe de ontbijtjes gemaakt kunnen worden.

Goede start van de dag

‘Ontbijten is zo belangrijk voor een goede start van de dag. Daarom is het een belangrijk thema binnen ons gezondheidsbeleid en helpen we onze klanten graag bij het bereiden van een lekker en gezond ontbijt, dat niet veel tijd of geld hoeft te kosten,’ vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, Directeur Formule en Innovatie bij Jumbo.

Meer groente en fruit

Jumbo zet dit jaar extra stappen om klanten en haar 65.000 medewerkers te helpen gezondere keuzes te maken. Zo moedigt de keten met de jaar- en seizoensaanbiedingen haar klanten aan om meer groente en fruit te eten. Ook lanceert Jumbo 200 gezonde of gezondere varianten van producten, waarbij veel aandacht is voor het terugdringen van suiker, zout en verzadigde vetten.

Reageer op dit artikel