nieuws

HelloFresh lanceert box met paasbrunch

Formules 3031

HelloFresh lanceert box met paasbrunch

AMSTERDAM – HelloFresh introduceert dit jaar voor het eerst een box met een paasbrunch.

Het gaat om de zogeheten paasbox brunch. ‘Hartig en zoet door elkaar, ontbijt en lunch, warm en koud. Ter inspiratie voor de box hebben we gekeken naar de echte paastradities, maar ook de lenteklassiekers, zoals gerookte zalm en asperges’, zegt Thomas van Burg van de leverancier van maaltijdboxen over het nieuwe product.

Gourmetbox met spiesjes en omelet

Ook introduceert de formule een gourmetbox. Hierin zitten hapjes zoals visspiesjes, gemarineerd met citroen en dille en een boerenomelet met bieslook of gevulde champignons met tomaat en kaas. Van Burg: ‘De paasbox gourmet is echt anders dan de schotels je in de supermarkt koopt. Het zijn kleine, maar complete gerechtjes. Inclusief een frisse lentesalade en een zelfgemaakt dessert van yoghurt en rabarber van het seizoen.’

Drie verschillende varianten

De paasbox is er in drie verschillende varianten. De brunch original, de brunch veggie en de gourmetbox. Ze zijn te bestellen voor twee tot en met zes personen en zijn vanaf maandag 13 maart tot en met maandag 10 april (23.00 uur) te verkrijgen via hellofresh.nl. Op 15 en 16 april worden de boxen geleverd. De klant kan zelf bij de bestelling aangeven wanneer de bezorging het beste uitkomt.

Kosten en wijnbox

De paasboxen zijn eenmalig te bestellen, dus ook als men geen lid is bij HelloFresh. Een box (original of veggie) voor twee personen kost €24, de gourmetvariant €29. Bij de gourmetbox is ook een bijpassende wijnbox te bestellen. Deze is verkrijgbaar vanaf €14, afhankelijk van het aantal personen.

Reageer op dit artikel