nieuws

Bilder & De Clercq gestart met bezorgen

Formules 1434

Bilder & De Clercq gestart met bezorgen

AMSTERDAM – Bilder & De Clercq is begin februari gestart met thuisbezorging.

De bezorgdienst is beschikbaar voor heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, zo meldt Retailnews.nl. Het gaat in totaal om veertien gerechten die kunnen worden geleverd. De klant kan tot donderdag 18.00 uur bestellen, waarna de boodschappen zaterdagochtend worden bezorgd. Het minimale bestelbedrag is €25.

Gerechten voor meerdere personen

‘Bestel een gerecht in de webshop en selecteer het juiste aantal personen (er zijn 1-, 2- of 3-persoons gerechten). Check of je alle voorraadkast artikelen in huis hebt en ga naar afrekenen. Vergeet niet je telefoonnummer én een alternatief telefoonnummer in te vullen, dit wordt gebruikt, mocht je niet thuis zijn’, zegt de formule op zijn website.

Stap voor stap landelijke bezorging

De producten worden in verzegelde koelboxen geleverd en zijn daarna nog maximaal 3 dagen houdbaar. ‘We beginnen stap voor stap met landelijke bezorging, de borging van kwaliteit staat namelijk voorop en omdat we met bijzondere producten en ingrediënten werken is de voorraad nog beperkt. We hopen de capaciteit snel op te schalen’, aldus Bilder & De Clercq.

Faillissement en doorstart

De Amsterdamse formule had het zwaar in 2015, nadat de winkel het vertrouwen verloor van de aandeelhouders. Aanleiding was de geflopte vestiging aan de Ceintuurbaan, die in mei 2015 zijn deuren moest sluiten. Oktober 2015 meldde de formule een doorstart te maken.

Reageer op dit artikel