nieuws

Amazing Oriental in zee met Peking Express

Formules 1190

Amazing Oriental in zee met Peking Express

HOOFDDORP – Amazing Oriental gaat zijn naam verbinden aan het televisieprogramma Peking Express.

De grootste Aziatische supermarktketen van Nederland is vanaf nu hoofdsponsor van het programma. In Peking Express worden koppels uitgedaagd om met één euro per dag op zak dwars door Vietnam, Laos en Cambodja te liften.

Warm pleitbezorger Aziatische keuken

‘Een tocht langs prachtige rijstvelden in Vietnam, de ongerepte natuur van Laos en het indrukwekkende Angkor Wat in Cambodja is natuurlijk fantastische naamsbekendheid voor het Aziatische continent. Hiermee krijgen de kijkers een mooie indruk van de Aziatische levensstijl en cultuur en de centrale rol die eten hierin vervult. Als warm pleitbezorger van de Aziatische keuken zijn wij blij dat we hieraan een bijdrage kunnen leveren’, zegt marketingdirecteur Liza Poon van de formule over de samenwerking.

Perfecte sponsor voor programma

Ook bij Net5 zijn ze blij met de overeenkomst. ‘Het door Net5 ontwikkelde programma Peking Express heeft met Amazing Oriental de perfecte sponsor aangetrokken. Een organisatie die diepgeworteld is in de Aziatische cultuur en deze al jaren op fantastische wijze promoot, past natuurlijk uitstekend bij een programma als het onze. Een samenwerking die op alle fronten versterkend werkt’, zegt Wouter Modderkolk, accountmanager SBS Branded Partnerships. Het tv-programma is vanaf 3 april om 20.30 uur te zien bij Net5.

Reageer op dit artikel