nieuws

Aldi geeft gas op A-merken

Formules 5176

Aldi geeft gas op A-merken

CULEMBORG – Aldi heeft weer nieuwe producten van A-merken aan het assortiment toegevoegd.

Zo heeft de discounter sinds kort Autodrop en Skittles in de schappen liggen. Beide producten komen van snoepfabrikant Concorp.

Tempo met A-merken

De supermarktketen lijkt nu tempo te maken met het introduceren van A-merken. December vorig jaar voegde Aldi voor het eerst ook een artikel van PepsiCo Nederland toe. Het ging in dit geval om zakken chips van Lay’s (6 pack x 25 gram). Op de website van de keten staan inmiddels 67 producten van verschillende A-merken, waaronder Calvé, Coca-Cola, Robijn en Unox.

Prijsvergelijking A-merken en eigen merken

In de folder voor deze week presenteert de formule een aantal weekendaanbiedingen, met daarbij verschillende A-merken zoals Sprite, Merci en Ritter Sport-chocolade. Tevens staat er in het reclameboekje een prijsvergelijking tussen A-merken en eigen merken.

Aanbod continu verbeteren

Hoeveel A-merken de discounter de komende tijd nog gaat opnemen in het assortiment, wordt bij navraag niet duidelijk. ‘Het structureel aanbieden van merkartikelen past binnen het beleid van de onderneming om het aanbod continu te verbeteren. De wens van de klant staat hier voorop, evenals het principe beste prijs-kwaliteitverhouding. Eigen merken van Aldi blijven echter de basis van het assortiment’, zegt de discounter.

Reageer op dit artikel