nieuws

AH organiseert weer Buitendag

Formules 2417

AH organiseert weer Buitendag

ZAANDAM – Albert Heijn laat zijn klanten op tweede paasdag wederom zijn leveranciers bezoeken, onder het motto AH Buitendag. Vorig jaar ging het event als Boeren Lentefeest de markt in.

‘Ontdek, proef en beleef zelf waar onze producten vandaan komen!’. Zo spoort AH zijn klanten via social media aan om de toeleveranciers te bezoeken. ‘Wij zijn trots op de zorg die onze boeren, telers en leveranciers elke dag besteden aan de producten in onze winkel. En dat willen we jullie graag een keertje laten zien. Daarom openen we op Tweede Paasdag op locaties door heel Nederland onze deuren.’

AH Buitendag heeft eigen website

Klanten kunnen zelf ervaren waar de boerenkaas wordt gemaakt, waar de komkommers worden geteeld en waar de bloemen vandaan komen. Voor de dag is er een speciale website geopend: www.ah.nl/buitendag. De website gaat maandag 27 maart online. Maandag begint AH overigens tegelijkertijd ook weer met de moestuinactie.

Actie is een herhaling

De actie is een herhaling van een soortgelijke actie vorig jaar. Toen heette het nog de Boeren Lentefeesten en konden klanten zo’n 100 toeleveranciers uit de land- en tuinbouw bezoeken. Klanten deden er verslag van op internet en social media zoals hier. Hieronder een video-impressie van AH van de editie 2016:

Reageer op dit artikel