nieuws

Albert Heijn geeft fietsen weg

Formules 4945

Albert Heijn geeft fietsen weg

ZAANDAM – In elk filiaal van AH maken klanten deze week kans op het winnen van een fiets ter waarde van € 400. Ze moeten aantonen dat ze drie blikken in de bonus hebben gekocht.

Albert Heijn voert van 13 tot en met 19 maart samen met Stichting Kringloop Blik (SKB) actie. Het is een vervolg op de ‘Ik recycle blik’ campagne die SKB vorig jaar lanceerde.

Drie blikjes in de bonus

Deelnemer aan de actie is iedere klant die tijdens de actieperiode 3 blikjes bij Albert Heijn koopt die dan ook in de bonus zijn. Wanneer vervolgens hiervan de kassabon, met naam, telefoonnummer en e-mailadres worden ingeleverd in de daarvoor bestemde ton in de winkel bestaat kans op de ‘Ik recycle blik’ – fiets . De uiterste inleverdatum is 19 maart 2017.

Een fiets per filiaal

In elk filiaal kunnen deelnemers kans maken op het winnen van deze gerecyclede fiets ter waarde van € 400. De prijzen kunnen niet worden omgezet in geld. De supermarktmanager van het desbetreffende filiaal zal per winkel één winnaar uit de ton halen. De winnaars worden uiterlijk op 19 april bekendgemaakt.

Zichtbaar in de winkels

Met 95 procent recycling is blik volgens SKB de meest gerecyclede verpakking van Nederland. Blik wordt veelal omgesmolten en verwerkt tot nieuwe blikverpakkingen, auto’s, mobiele telefoons of fietsen. De campagne is zichtbaar in de winkels en in alle online en printuitingen van Albert Heijn.

Reageer op dit artikel