nieuws

Tweede Droomdag Jumbo: nu bij FC Twente

Formules 2422

Tweede Droomdag Jumbo: nu bij FC Twente
Screenshot fctwente.nl

ENSCHEDE – Klanten van twintig Jumbo-vestigingen in Enschede en omstreken maken kans op een zogeheten Droomdag: een dag als profvoetballer bij FC Twente.

Wie voor €30 of meer boodschappen doet bij een deelnemende Jumbo-winkel ontvangt een voetbalvoucher. Hiermee kan de klant tegen bijbetaling van €5,99 een gesigneerde FC Twente-bal kopen. Bij aanschaf van de bal krijgen klanten een winvoucher waarmee ouders, verzorgers of grootouders hun (klein)zoon of (klein)dochter online kunnen aanmelden om kans te maken op een Droomdag als profvoetballer bij FC Twente.

Voetbalclinic en vrijkaarten FC Twente

Tijdens deze dag doen zij mee aan een voetbalclinic onder leiding van jeugdtrainers. De winnaar krijgt een FC Twente-tenue met zijn of haar naam erop en na de clinic volgt een rondleiding door het stadion van de Enschedese eredivisionist, De Grolsch Veste. Ook krijgt elke winnaar twee vrijkaarten voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op zondag 14 mei.

Tien winnaars per winkel

Per deelnemende winkel worden tien prijswinnaars vastgesteld. Uit de in totaal 200 winnaars van de Droomdag wordt bovendien één overall winnaar gekozen van de SuperSuper Droomdag. Deze doet mee aan de Droomdag, maar mag óók aanwezig zijn bij de persconferentie voor de wedstrijd FC Twente – Go Ahead Eagles. Om, met FC Twente en Jumbo te spreken, de voetbaldroom compleet te maken, mag hij of zij samen met de selectie het veld oplopen en meelopen tijdens de ereronde na afloop van de wedstrijd. Bovendien mag deze winnaar de wedstrijd bekijken vanuit de dug-out.

Actie loopt een maand

De actie is woensdag (gisteren) van start gegaan en loopt tot 21 maart. De Droomdag bij FC Twente staat voor dinsdag 25 april op het programma. De SuperSuper Droomdag vindt plaats op vrijdag 31 maart en zondag 2 april. Jumbo maakt in de week van 26 maart de winnaars bekend. De deelnemende winkels zijn de vier Jumbo’s in Enschede, alledrie de Jumbo’s in Hengelo, en verder de vestigingen in Den Ham, Eibergen, Glanerbrug, Lochem, Losser, Nijverdal (2 winkels), Oldenzaal (2 winkels), Rijssen, Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar.

Tweede Droomdag voor Jumbo

Het is niet de eerste keer dat Jumbo de Droomdag-actie houdt. Eind vorig jaar werd bij 29 winkels in en om Eindhoven een vergelijkbaar initiatief opgezet, met destijds een Droomdag bij PSV als inzet.

Reageer op dit artikel