nieuws

Plus haalt kipspiesjes terug

Formules 1855

Plus haalt kipspiesjes terug

UTRECHT – Plus haalt kipspiesjes terug. Ze zijn onvoldoende verhit.

Het betreft de Plus Milde saté kipspiesjes. Consumptie kan mogelijk tot gezondheidsrisico’s leiden.

Terugroepactie kipspiesjes uit voorzorg

‘Uit voorzorg voeren we een terugroepactie uit. Klanten worden dringend verzocht het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Ze krijgen het aankoopbedrag retour’, laat Plus op de website weten.

Fout in het productieproces

‘Door een fout in het productieproces voldoen de Plus Kipspiesjes niet aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze producten’, laat de keten verder weten. Het betreft het volgende product: PLUS Milde saté kipspiesjes 140g met streepjescode 8710624690281. Dit geldt voor alle houdbaarheidsdata.

 

Reageer op dit artikel