nieuws

Lokale variant ‘Ik hou van Holland’ bij Jumbo

Formules 2976

Lokale variant ‘Ik hou van Holland’ bij Jumbo

ROTTERDAM – Bij 21 filialen van Jumbo kan van 1 februari tot en met 7 maart gespaard worden voor een lokale editie van het bordspel ‘Ik hou van Holland’.

Nijkerk, Maastricht, Groningen en Zeeland krijgen een eigen versie van het populaire bordspel Ik hou van Holland, bekend van de gelijknamige familiespelshow op RTL 4.

Winkelend publiek ontvangt spaarzegel

Bij elke € 10 aan boodschappen ontvangt het winkelend publiek bij de vestigingen van Jumbo een spaarzegel. Vanaf 8 februari zijn de spellen tegen inlevering van 20 zegels voor het kortingstarief van €14,99 te koop in de deelnemende filialen.

Ingericht op stad of provincie

De lokale spellen zijn volledig op maat gemaakt met vragen, opdrachten en vormgeving geheel ingericht op de betreffende stad of provincie. De unieke edities zijn ontwikkeld door Identity Games in samenwerking met RTL.

Trouw aan het originele concept

Carina Kortenoeven van Identity Games: ‘De spellen zijn trouw aan het originele concept dat we kennen van televisie, maar dan met een lokale invulling. Net als de tv-hit wordt kennis op het gebied van cultuur, taal, geschiedenis en sport op de proef gesteld, maar nu met een specifiek karakter van de provincie of  plaats. Alle vragen en opdrachten zijn per lokaal spel op maat gemaakt.’

 

 

Reageer op dit artikel