nieuws

Klant Emté kan sparen voor dinervoucher

Formules 2766

Klant Emté kan sparen voor dinervoucher

VEGHEL – Klanten van Emté kunnen sinds deze maand sparen voor korting op een diner in een restaurant.

Het gaat om een test die wordt uitgevoerd bij acht Emté-winkels in de omgeving van Eindhoven. De korting bedraagt €20. Dat voordeel wordt verkregen door tegen inwisseling van gespaarde FijnproeversPunten een dinervoucher aan te schaffen.

Kortingsdeals

Loyale klanten van Emté kunnen al sinds 2014 automatisch zogenoemde FijnproeversPunten bij hun boodschappen sparen. De aldus gespaarde punten konden al worden ingewisseld voor diverse kortingsdeals. Sinds deze maand is daar met de Emté dinervoucher een nieuwe mogelijkheid bijgekomen.

Eenvoudig concept

Sligro noemt het concept voor het spaarprogramma eenvoudig. Klanten ontvangen voor 500 punten een dinervoucher ter waarde van €20. Deze kan verzilverd worden bij verschillende aangesloten restaurants. Er kunnen maximaal twee vouchers per diner verzilverd worden.

Meeste waarde

Via deze verzilvermethode hebben de FijnproeversPunten de meeste waarde voor de klanten. Daarbij worden er in het restaurant geen speciale menu’s samengesteld. De klant kan gewoon van de kaart bestellen. Dat maakt deze actie ijzersterk, aldus Emté. De dinervouchers zijn verkrijgbaar tot en met 4 maart. Als de pilot succesvol is, wil Emté het concept landelijk uitrollen.

Reageer op dit artikel