nieuws

Jumbo zet kinderhelden Woezel & Pip in

Formules 5069

Jumbo zet kinderhelden Woezel & Pip in

VEGHEL – Jumbo en Woezel & Pip lanceren een nieuwe productlijn met verantwoorde producten voor kinderen.

Woezel & Pip is een animatieserie gebaseerd op populaire kinderboekjes. De in totaal circa 25 producten uit de nieuwe lijn zijn allemaal afkomstig uit de Tovertuin, waar de hondjes Woezel & Pip hun avonturen beleven.

Vrolijke boomgaard appeltjes

De eerste producten die vanaf eind februari exclusief bij alle Jumbo winkels verkrijgbaar zijn, zijn vrolijke boomgaard appeltjes, vrolijke boomgaard peertjes, 30+ kaaskoppen en 30+ naturel smeerkaas. De komende weken zullen Jumbo klanten steeds meer producten uit Woezel & Pips Tovertuin in de winkels ontdekken.

Gezond eten makkelijk bereikbaar maken

Ed van de Weerd, Commercieel Directeur bij Jumbo Supermarkten, is trots op de nieuwe productlijn: ‘Bij Jumbo willen we lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. We helpen onze klanten dan ook graag om snel en simpel verantwoorder te eten, zonder dat het veel kost. Vooral als het gaat om kinderen, vinden we gezondere keuzes maken belangrijk. Met de lekkere en leuke producten uit de Tovertuin voor thuis, bieden we gezinnen met jonge kinderen een helpende hand en maken we het boodschappen doen en het koken makkelijker.’

Reageer op dit artikel