nieuws

Haarlemse Dekamarkt weer open na brand

Formules 1681

Haarlemse Dekamarkt weer open na brand

HAARLEM – De Haarlemse Dekamarkt die dinsdag getroffen is door brand, gaat zaterdagochtend om 8 uur weer open.

In de nacht van maandag op dinsdag 31 januari is het filiaal aan de Schalkwijkerstraatweg getroffen door een brand. Hoewel de materiële schade groot was, zijn er gelukkig geen slachtoffers gevallen, meldt Detailresult in een persbericht.

Hulpdiensten dankbaar

Supermarktmanager René Beers:  ‘Ik ben ontzettend trots op onze organisatie, want binnen een aantal dagen hebben we de winkel weer brandschoon gekregen. Ik ben de hulpdiensten, mijn collega’s en de technische specialisten erg dankbaar voor deze topprestatie. Ik had niet verwacht zo snel weer open te kunnen gaan, omdat de brand flinke schade had aangericht. Met man en macht hebben we onze schouders er onder gezet en daarom is iedereen morgen weer van harte welkom.’

Appeltaart voor € 1,00

Om de heropening te vieren zijn er 2 speciale acties: een krat Heineken bier voor €7,99 en een appeltaart voor € 1,00.

Twintig woningen na brand ontruimd

De brandweer kreeg het vuur dinsdag vroeg in de nacht weer onder controle. Als onderdeel van de operatie werden twintig woningen in de buurt ontruimd, maar later in de nacht mochten de bewoners weer terug naar hun huizen. Aan de omliggende huizen is geen schade. De brand is in een cv-ruimte op de eerste verdieping ontstaan.

 

 

 

Reageer op dit artikel