nieuws

Geen onderzoek politie naar AH-personeel

Formules 1949

Geen onderzoek politie naar AH-personeel

EINDHOVEN – Personeel van de Eindhovense AH dat zondag een agressieve winkeldief hardhandig aanpakte hoeft niet bang te zijn voor een nader onderzoek door de politie.

‘Er is op dit moment geen aanleiding om verder onderzoek te doen naar de rol van andere betrokkenen’, laat een politiewoordvoerder aan het Eindhovens Dagblad weten.

Man was bewusteloos

De politie kwam zondag rond 17 uur op een melding af dat in de AH aan het Franz Leharplein een agressieve winkeldief zou zijn. Ze troffen de man bewusteloos aan. Er was een worsteling met personeel aan vooraf gegaan omdat de man iets gestolen zou hebben. Volgens buurtbewoners zou de keel van de man zijn dichtgeknepen en hij zou een flink pak rammel van winkelmedewerkers hebben gekregen, meldde het Eindhovens Dagblad eerder deze week.

Door politie in cel gezet voor verhoor

De 49-jarige man uit Eindhoven reageerde bij zijn aanhouding agressief en had geslagen. De dader is naar het ziekenhuis gebracht. Later op de dag is hij in de cel gezet voor verhoor. Inmiddels is de Eindhovenaar weer vrij. Hij moet zich woensdag 15 februari bij de rechter verantwoorden.

Reageer op dit artikel