nieuws

Dirk daagt Jumbo’s jaaraanbiedingen uit

Formules 5032

Dirk daagt Jumbo’s jaaraanbiedingen uit

AMSTERDAM – Dirk neemt de Jaaraanbiedingen van Jumbo op de hak.

In een paginagrote advertentie die vandaag in de dagbladen staat, adverteert Dirk met vier producten die bij Jumbo tot het Jaaraanbiedingenassortiment behoren. Het gaat om Unox soep, roomboter croissants, Danio kwark en Crystal Clear.

Per Stuk

Dirk meldt dat het deze producten per stuk in de aanbieding heeft. In de advertentie worden consumenten daar op attent gemaakt. ‘Sommigen hebben jaardeals…. Maar Dirk heeft de laagste prijs per stuk’, aldus de tekst in de advertentie.

Jaaraanbiedingen toeteren

Daaronder wordt de boodschap nog eens dunnetjes overgedaan. ‘Er zijn supermarkten die heel hard toeteren over hun zogenaamde jaaraanbiedingen. Alleen jammer dat je meestal 2 artikelen of zelfs nog meer moet kopen. Dirk heeft exact dezelfde artikelen, week in, week uit, tegen de vaste lage Dirk prijzen. Bij Dirk kies je zelf hoeveel je ervan nodig hebt. En dat mag er natuurlijk ook gewoon één zijn,’aldus het supermarktbedrijf.

Reageer op dit artikel