nieuws

Diervoeding Plus krijgt Beter Leven keurmerk

Formules 1476

Diervoeding Plus krijgt Beter Leven keurmerk

UTRECHT – In het tweede kwartaal van 2017 wordt honden- en kattenvoeding in blik van het Plus Huismerk voorzien van het Beter Leven keurmerk.

De smaken rund, varken en kip krijgen het Beter Leven keurmerk 1-ster, vis krijgt het ASC- of MSC-keurmerk.

Assortiment wordt verduurzaamd

Renee van Woerden, category manager van Plus: ‘We bieden een uitgebreid vleesassortiment met het Beter Leven keurmerk, en we zijn continu op zoek naar mogelijkheden om deze keten verder te optimaliseren. Het assortiment wordt steeds meer verduurzaamd, waarbij bovendien zoveel mogelijk onderdelen van een Beter Leven dier worden gebruikt. We zijn dan ook trots dat we als eerste supermarkt in Nederland aan ons assortiment diervoeding het Beter Leven keurmerk 1-ster en het ASC- en MSC-keurmerk mogen toevoegen.’

Plus Kat paté beste uit test

Verduurzaming heeft volgens Van Woerden de aandacht én daarnaast moeten de producten lekker zijn. ‘Dat geldt ook voor diervoering. We besteden daar veel aandacht aan. De Plus Kat paté kwam in juni 2016 niet voor niets met een rapportcijfer van 8,5 als beste uit de kattenvoertest van de Consumentenbond. De paté heeft volgens de bond de hoogste voedingswaarde en bevat ingrediënten van de beste kwaliteit.’

 

Reageer op dit artikel