nieuws

Dekamarkt gaat ook bezorgen in Zuid-Holland

Formules 1828

Dekamarkt gaat ook bezorgen in Zuid-Holland

HILLEGOM – Dekamarkt heeft woensdag zijn winkel aan het Henri Dunantplein in Hillegom heropend.

Een paar weken na de heropening gaat de formule ook online bestelde boodschappen bezorgen in de plaats in Zuid-Holland. Dat kan vanaf 26 februari. Dekamarkt breidde juni vorig jaar zijn bezorgservice uit naar Hoorn en De Zaanstreek. De service omvat naast Hillegom de regio’s Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Koggenland en Apeldoorn.

Meer aandacht voor vers in Dekamarkt

De winkel in Hillegom was vanwege een verbouwing een week gesloten. Volgens supermarktmanager Lilian Roest is er nu meer aandacht voor vers. ‘We bakken hier de hele dag door verse broodjes af, hebben vers gebrande noten, klanten kunnen zelf sinaasappels persen en een keuze maken uit de verse kip en kruiden en versbereide pasta. Verder is ons assortiment onder andere uitgebreid met een grote selectie wijnen en lokale bieren.’

Zelf scannen van boodschappen

Nieuw is ook dat klanten zelf hun boodschappen kunnen scannen. Om de heropening te vieren is er exclusief voor klanten van Dekamarkt Hillegom een dineractie. Door de actie kunnen klanten sparen voor een gratis tweede diner bij restaurants in de buurt.

Reageer op dit artikel