nieuws

Café en restaurant bij grotere Albert Heijns

Formules 2853

Café en restaurant bij grotere Albert Heijns
Foto's: Sebastian Rozendaal

ZAANDAM – Albert Heijn wil nog dit jaar zes grotere winkels voorzien van een café en een restaurant waar klanten tussen de boodschappen door een kop koffie kunnen drinken of een vers bereide maaltijd kunnen nuttigen.

De eerste vestigingen van Bakery Café en Deli Kitchen worden vrijdag geopend bij de Albert Heijn XL op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid.

Hoofdstad en in Eindhoven

Ook in het centrum van de hoofdstad en in Eindhoven worden de nieuwe concepten aan de bestaande supermarkten toegevoegd.

Tientallen winkels

De overige drie locaties die Albert Heijn nog dit jaar op het oog heeft, zijn niet bekendgemaakt. In totaal komen volgens een woordvoerster  van de keten tientallen winkels in aanmerking. ‘De concepten zijn geschikt voor elke, wat grotere vestiging. We kijken per winkel wat mogelijk is.’

Weinig brood

Nog geen jaar geleden zei topman Dick Boer van moederbedrijf Ahold nog dat hij weinig brood zag in ‘supermarktrestaurants’, een idee waar concurrenten als Jumbo al langer mee bezig zijn. Toch is ook Albert Heijn er volgens de woordvoerster al langer mee aan het experimenteren.

Reageer op dit artikel