nieuws

Bedrijfsleiders Hoogvliet winnen reis naar Chili

Formules 2969

Bedrijfsleiders Hoogvliet winnen reis naar Chili
Arno Koot (r) van Hoogvliet Maassluis.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Vijf bedrijfsleiders van Hoogvliet hebben een vijfdaagse wijnreis naar Chili gewonnen.

Hoogvliet-directeur Siep de Haan daagde de bedrijfsleiders uit om zoveel mogelijk Tunupa wijnen te verkopen en procentueel gezien een hoge verkoopstijging in de winkel te realiseren.

Bezoek aan het wijnhuis

De bedrijfsleiders van de vijf grootste stijgers reizen later dit jaar samen met senior category manager Jos Verhaegen af naar Chili, waar onder andere een bezoek aan het wijnhuis achter Tunupa op het programma staat. De wijngaarden van Tunupa zijn gelegen aan de voet van de Andes.

Aromatische wijnen met prachtige zuurgraad

Door de ligging aan de Grote Oceaan en de temperatuurverschillen van rond de 20 graden Celsius, ontstaan volgens Hoogvliet aromatische wijnen met een prachtige zuurgraad. De wijnen van Tunupa krijgen hun pure, kristalheldere water van de besneeuwde bergtoppen van het Andesgebergte. Dit zorgt voor frisse, zuivere en heerlijk fruitige wijnen. De naam Tunupa betekent ‘God van de Andes’.

Vijf winnaars

De winnaars van de reis zijn: Romeo Alvares (Hoogvliet Monster), Willeke Boone (Hoogvliet Julianastraat – Alphen aan den Rijn), John de Roos (Hoogvliet Leiden), Arno Koot (Hoogvliet Maassluis) en Keith Aalbrecht (Hoogvliet Bilthoven).

Reageer op dit artikel