nieuws

Albert Heijn benoemt vastgoeddirecteur

Formules 5053

Albert Heijn benoemt vastgoeddirecteur

ZAANDAM – Albert Heijn Real Estate & Construction heeft in de persoon van Alica van der Duin een nieuwe directeur aangesteld.

Alica van der Duin treedt op 1 maart 2017 in dienst.

Vastgoedportefeuille van Albert Heijn

Zij wordt verantwoordelijk voor het Portfolio- en Asset Management van de vastgoedportefeuille van Albert Heijn en haar merken in Nederland, België en Duitsland.

Retail als rode draad

Alica van der Duin heeft jarenlange ervaring in de vastgoedsector, waarbinnen retail als een rode draad door haar loopbaan loopt. De afgelopen jaren was Van der Duin als Commercial Director verantwoordelijk voor de Nederlandse portefeuille van Vastned en werkte zij als Director Retail voor NSI. Daarvoor was zij Senior vastgoed-ontwikkelaar bij Provast en ING Real Estate Development.

Realisering van winkellocaties

Albert Heijn Real Estate & Construction is verantwoordelijk voor vastgoed gerelateerde activiteiten en realiseert winkellocaties. Real Estate & Construction draagt bij aan de duurzame groei van de merken. De medewerkers houden zich bezig met vastgoed analyse, uitbreiding & ontwikkeling, winkelinrichting en strategisch beheer.

Reageer op dit artikel