nieuws

AH lanceert AH to go app

Formules 2832

AH lanceert AH to go app

ZAANDAM – AH introduceert de AH to go app, een app waarmee de to go-klant op elk moment van de dag exclusieve deals krijgt.

Zo ontvangt de klant ze ‘s ochtends een breakfast deal en om 12.00 uur een lunch deal. Ook kan men met de app sparen voor gratis producten. In Nederland is er volgens Albert Heijn nog geen app die zo specifiek de juiste aanbiedingen op het juiste tijdstip voor de klant onderweg aanbiedt.

Stapeltjes kaarten

De app bestaat uit stapeltjes kaarten die klanten kunnen swipen om te lezen of te activeren. Er is een stapeltje voor alle deals van dat moment, een voor de spaarkaarten en een voor (eet)inspiratie en tips. In de app zit een klantkaart die bij de (zelfscan)kassa gescand wordt om gebruik te maken van de korting of spaarkaart. Klanten kunnen via de app ook de dichtstbijzijnde AH to go vinden.

App toont deals op een tijdstip

Per dag krijgen klanten meerdere deals die aansluiten op het tijdstip van de dag. Bijvoorbeeld de evening deal vanaf 17.00 uur ‘s middags met korting op diverse producten als maaltijdsalades en iets  te drinken. De deal kan geactiveerd worden door de deal-kaart omlaag te slepen en de klantkaart te scannen bij het afrekenen.

Verschillende spaarkaarten

Naast de deals zitten er verschillende spaarkaarten in de AH to go app. Klanten kunnen sparen voor gratis koffie, thee, fruit, croissants, Coca Cola, Naked smoothies en Nutisal nootjes. Elke keer als ze deze producten kopen en hun klantkaart scannen, komt er automatisch een spaarpunt bij.  Bij een volle spaarkaart wordt het gratis product automatisch bij de kassa verrekend.

Test door medewerkers

De app is in samenwerking met een aantal vaste leveranciers ontwikkeld en eerst getest door medewerkers. De app is nu beschikbaar in de App store en Google play store. Als welkomstcadeautje krijgen klanten die de app downloaden een gratis kopje koffie of thee.

Vastgoedbeurs Provada

Distrifood meldde juni vorig jaar al dat de gemaksformule een app zou lanceren rond eetmomenten. De komst van een app werd destijds aangekondigd door Sipko Dijkstra, formatmanager AH To Go, op de vastgoedbeurs Provada.

Reageer op dit artikel