nieuws

AH laat sparen voor hotelnacht

Formules 4818

AH laat sparen voor hotelnacht

ZAANDAM – Albert Heijn begint maandag met een actie waarbij klanten zegels kunnen sparen voor korting op overnachtingen in hotels.

Klanten krijgen van maandag 27 februari tot en met zondag 26 maart bij iedere €10 aan boodschappen een Hotelzegel. Wie tien van deze zegels op de spaarkaart heeft verzameld, krijgt 50 procent korting op de tweede overnachting bij een aantal geselecteerde hotels in Nederland en België. Het is volgens Albert Heijn voor het eerst dat de keten zijn klanten laat sparen voor extra voordelige overnachtingen.

Speciale website

Klanten kunnen met behulp van hun volle spaarkaart de overnachtingen boeken via de speciale website www.hotelactie.nl. Boeken kan vanaf maandag tot en met zondag 1 oktober. Daarbij kan uiterlijk tot 31 januari 2018 worden geboekt. De AH To Go-winkels en de vestigingen in België doen niet mee met de spaaractie. Albert Heijn werkt voor de actie samen met de bedrijven BrandLoyalty in InLoyalty.

Derde spaaractie in korte tijd

Daarmee komt Albert Heijn voor de derde keer in korte tijd met een spaaractie. De afgelopen weken liet de marktleider zijn klanten al sparen voor korting op pannen en toegangskaarten voor de Efteling. Eerder spaarden shoppers bij de marktleider voor korting op andere uitjes, en was de actie waarbij klanten een tweede bioscoopkaartje konden sparen, een regelmatig terugkerende actie in de AH-supermarkten.

Reageer op dit artikel