nieuws

Vomar stopt in Almere online bezorgdienst

Formules 2895

Vomar stopt in Almere online bezorgdienst

ALMERE – De regionale supermarktketen Vomar stopt in Almere met het bezorgen van online bestelde boodschappen.

Dit heeft het bedrijf in een brief aan klanten laten weten. ‘Het is vanaf 8 januari helaas niet meer mogelijk om online een bezorgadres in Almere op te geven’, aldus Vomar.

Geen reden genoemd voor stoppen

De bezorgservice in Almere betrof een pilot waarmee Vomar een paar maanden geleden was gestart. Het supermarktbedrijf geen geen reden voor het besluit om nu te stoppen. Het laat weten dat de webwinkel en de bezorgservice nog volop in ontwikkeling zijn en dat er zelfs tal van uitbreidingen op stapel staan. ‘Het is dan ook niet uitgesloten dat wij in de nabije toekomst de bezorgservice in Almere weer zullen opstarten’, zo laat het bedrijf weten.

Waardebon

Omdat Vomar het vervelend vindt dat het met de bestelservice in Almere is gestopt, krijgen klanten van de webwinkel een waardebon van €10 die ze kunnen besteden bij één van de vijf winkels van het bedrijf in Almere.

Reageer op dit artikel