nieuws

Van Keulen directeur e-commerce Jumbo

Formules 5302

Van Keulen directeur e-commerce Jumbo
geheel rechts Roy van Keulen

VEGHEL – Roy van Keulen is de nieuwe directeur e-commerce van Jumbo. Van Keulen is de opvolger van Roland van den Berg.

Van Keulen heeft meer dan 15 jaar omni-channel ervaring, opgedaan bij onder andere TomTom en Maxeda. ‘Roy neemt hiermee het stokje over van Jurriaan Pouw, die in de afgelopen periode op interim basis leiding heeft gegeven aan het e-commerce team van Jumbo’, zegt Jumbo-cfo Ton van Veen in een reactie. ‘Ik ben ervan overtuigd dat Roy en Jurriaan, samen met het hele e-commerce team, de ambitie van Jumbo om online marktleider te worden, zullen gaan invullen.’

Van Keulen aanwezig in Rotterdam

Van Keulen was gisteren een van de aanwezigen bij de opening van het 300ste Pick Up Point van Jumbo. Die is te vinden in de winkel aan de Siciliëboulevard 402 in Rotterdam. ‘Onze klanten willen zélf bepalen waar, wanneer en hoe zij boodschappen doen. We bieden hen niet alleen een ruime keuze in hoe en wanneer zij boodschappen bestellen, maar ook in waar en wanneer zij hun bestelling ophalen of thuis laten bezorgen. Hiermee maken we het onze klanten gemakkelijk en ontzorgen wij hen in het doen van de wekelijkse boodschappen. We merken dat de klant ons online steeds beter weet te vinden en ook terug blijft komen. Vooral dat laatste is een positief teken. Het laat zien dat de klant het écht als een toegevoegde waarde beschouwt en moedigt ons aan om onze online infrastructuur in hoog tempo verder uit te bouwen’, zei Van Keulen bij de opening.

jumbovankeulen2

Thuisbezorging op meer dan 100 locaties

Vanaf nu kunnen ook klanten in de regio Rotterdam online hun boodschappen van de supermarktketen laten thuisbezorgen. Jumbo bezorgt de boodschappen aan huis momenteel vanuit meer dan 100 locaties in Nederland, waaronder de regio’s Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Roland van den Berg is onlangs benoemd tot directeur e-commerce van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. Tussen 2011 en 2014 was Van den Berg werkzaam als programmamanager e-commerce en als manager business development bij Jumbo.

Reageer op dit artikel