nieuws

Van den Berg (ex-Jumbo) naar A.S. Watson

Formules 2910

Van den Berg (ex-Jumbo) naar A.S. Watson

RENSWOUDE – Roland van den Berg is benoemd tot directeur e-commerce van A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

Tussen 2011 en 2014 was Van den Berg werkzaam als programmamanager e-commerce en als manager business development bij Jumbo. Bij zijn nieuwe werkgever is hij verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, alsmede de verdere ontwikkeling van de webshops Kruidvat.nl, Kruidvat.be en Trekpleister.nl. De benoeming is met ingang van 9 januari 2017 van kracht.

Lange staat van dienst

Roland van den Berg (42) heeft op het gebied van e-commerce een lange staat van dienst opgebouwd. Voor zijn tijd bij Jumbo werkte Van den Berg als adviseur bij het internationale strategisch adviesbureau OC&C Strategy Consultants en bekleedde hij verschillende functies binnen finance, marketing en sales bij Unilever.

A.S. Watson ontwikkelt zich tot multimediaal gebruiker

‘De retailsector verandert snel. De klant ontwikkelt zich tot een multimediale gebruiker en koopt zijn producten via verschillende kanalen. A.S. Watson ontwikkelt zich steeds meer tot een cross-channelretailer, waarbij we inzetten op een eenduidige klantbeleving, of de klant onze producten nu in een fysieke winkel of online koopt. Onze webshops in Nederland en België maken een snelle ontwikkeling door en de omzet uit e-commerce stijgt significant’, zegt Gerard van Breen, ceo A.S. Watson Benelux. ‘Roland van den Berg zal als directeur e-commerce invulling geven aan de verdere groei van e-commerce binnen A.S. Watson Benelux. Hij heeft op dit gebied enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Roland een grote bijdrage zal leveren aan onze omnichannelgroeistrategie en de versterking van ons e-commercekanaal.’

Reageer op dit artikel