nieuws

Spar: 50 winkels verbouwen in 2017

Formules 3047

Spar: 50 winkels verbouwen in 2017

WAALWIJK – Spar wil dit jaar in totaal vijftig winkels verbouwen. Ook opent de formule een aantal City-winkels.

Zo is de Spar City Amsterdam compleet vernieuwd. Na een verbouwing heropent de winkel aan de Nieuwe Kerkstraat 65 op donderdag 26 januari weer de deuren. De werkzaamheden begonnen op dinsdag 10 januari, waarna de winkel in twee weken tijd nieuw is neergezet.

Minstens twintig Spar City-winkels

De stadswinkel wordt aangestuurd door ondernemer Barry van Kempen en zijn broer Ronnie. Op dit moment heeft Spar in Nederland dertig City-winkels. In Amsterdam staat de teller op zes. Voor 2017 verwacht de formule minimaal twintig City-winkels toe te voegen.

Attent Hindeloopen wordt een Spar 3.0

Op donderdag 26 januari opent ook Spar Sikkes in Hindeloopen de deuren. De winkel, tot voor kort een Attent, aan De Tuinen 31 sloot onlangs haar deuren voor een verbouwing en is omgebouwd naar een Spar 3.0. Naast een bakkerij heeft de klant nu ook meer keuze in vers en gemak. Ook is er een slijterij en een PostNL servicepunt.

Metamorfose Spar in Leuth

Spar Leuth van ondernemer Johan Looijschelder ondergaat ook een metamorfose. Vanaf 2 februari kunnen klanten weer hun boodschappen doen in de gemoderniseerde buurtwinkel aan het Kerkplein 9.

Reageer op dit artikel