nieuws

Jumbo sleutelt aan negen winkels

Formules 3518

Jumbo sleutelt aan negen winkels

VEGHEL – Jumbo is in januari en februari druk bezig met het verbouwen, verplaatsen en uitbreiden van winkels.

Zo verhuist de formule uit Veghel winkels in Haren en De Meern naar een nieuwe locatie. Daarnaast worden Jumbo’s in Den Bosch, Deventer, Maastricht en Leiden verbouwd en zal Jumbo bestaande winkels in Etten-Leur, Moergestel en Urk uitbreiden.

Uitgangspunten nieuwste Jumbo-formule

De negen vernieuwde winkels worden ingericht volgens de laatste uitgangspunten van de Jumbo- formule. ‘We kijken samen met alle ondernemers en Jumbo-collega’s uit naar de feestelijke openingen in januari en februari’, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten. ‘Veel van onze vernieuwde winkels hebben een Pick Up Point waar klanten hun online bestelde boodschappen kunnen ophalen. Ook breiden we de Jumbo Bezorgservice steeds verder uit.’

Pick Up Point nummer 300 in Rotterdam

Jumbo opent dinsdag zijn 300ste Pick Up Point. Het afhaalpunt is te vinden in de winkel aan de Siciliëboulevard in Rotterdam. Tevens start de supermarktketen met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in regio Rotterdam. De uitbreiding van de online bestelservice is onderdeel van de omnichannel-strategie van Jumbo.

Distrifood is ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel