nieuws

Derde winkel voor nieuwe formule That’s Fresh

Formules 2455

Derde winkel voor nieuwe formule That’s Fresh

NIEUW-BUINEN – De voormalige Spar in Nieuw-Buinen gaat 1 februari open als een vestiging van de nieuwe formule That’s Fresh. Het wordt de derde vestiging van de keten.

That’s Fresh is naar eigen zeggen ‘een jonge organisatie, opgezet door ervaren ondernemers uit de supermarktwereld, de groothandel en de horeca. Hun doel is ondernemers te adviseren bij inrichting, logistieke problemen, inkoop, uitstraling, het tegengaan van derving, koop- en huurbemiddeling en het zoeken naar het juiste assortiment. Ook bestaat de mogelijkheid om via payrolling de ondernemer te ontlasten van personeels- en loonzorgen.’

That’s Fresh heeft al twee winkels

In het Dagblad van het Noorden vertelt een van de initiatiefnemers, Henk van der Veen, dat de eerste twee vestigingen van That’s Fresh zijn gevestigd op vakantiepark Land van Bartje in Ees en bij verzorgingshuis Humanitas in Hengelo. ‘Wij staan voor een hoog serviceniveau. Op een top assistentie, stomerijservice, noem maar op’, zegt hij tegen de krant.

Streven naar landelijke organisatie

That’s Fresh heeft ambitieuze plannen. Want na Nieuw-Buinen wordt het vizier gericht op de rest van het land. Het streven is een landelijke organisatie. ‘Eind dit jaar willen we vijftien winkels hebben’, zegt Van der Veen tegen de regionale krant.

Super Nieuw-Buinen heeft negatieve voorgeschiedenis

De supermarkt in Nieuw-Buinen kent een vervelende geschiedenis. Nadat ondernemer Egbert Tingen in 2013 de Spar had overgenomen, moest hij de zaak na driekwart jaar sluiten na een financieel conflict met Spar. Andere uitbaters kregen de winkel daarna niet meer rendabel, waardoor de inwoners van de Drentse plaats zonder supermarkt kwamen te zitten. Na maandenlang actie voeren is het nu zover dat er een alternatief komt voor de Spar. Een ondernemer wordt overigens nog gezocht. ‘Maar dat staat de opening op 1 februari niet in de weg. Desnoods vinden we een tijdelijke oplossing’, zegt Van der Veen van That’s Fresh in het Dagblad van het Noorden.

Reageer op dit artikel