nieuws

Deen Edam de beste van de formule

Formules 2002

Deen Edam de beste van de formule
Deen Edam uitgeroepen tot beste van de formule. Foto: Deen/Facebook

EDAM – De vestiging van Deen Supermarkten in Edam is door de formule uitgeroepen tot beste Deen-vestiging van Nederland.

Het filiaal in Edam kwam na drie juryrondes als beste bovendrijven, meldt het Noordhollands Dagblad. Deen de Huesmolen in Hoorn en het filiaal Europassage in Heemskerk eidigenden op plaats twee en drie.

Bedrijfsleider ‘beretrots’

Bedrijfsleider Jody van Rijn van de Deen in Edam  zegt ‘beretrots’ te zijn op zijn winkel en medewerkers. De wedstrijd leefde onder de medewerkers. Gezamenlijk hebben ze er volgens hem alles aan gedaan om de wedstrijd te winnen. ‘Als je dan tijdens de spannende finale krijgt te horen dat je ook echt als grote winnaar op het podium mag, dan is dat zo fantastisch voor alle medewerkers.’

Medewerkers van de winnende Deen vieren feest. Foto: Facebook/Deen

Medewerkers van de winnende Deen vieren feest. Foto: Facebook/Deen

Alle filialen Deen doen mee

De onderlinge winkelwedstrijd wordt jaarlijks gehouden.  De strijd werd uitgevochten tussen alle tachtig filialen van de keten. In drie rondes zijn de filialen beoordeeld op onder meer klantvriendelijkheid, hygiëne, uitstraling op de winkelvloer en wachttijden bij de kassa.

Verschillen klein

Tijdens de in december gehouden laatste ronde zijn de winkels bezocht door een vakjury. De verschillen tussen de 80 supermarkten waren volgens algemeen directeur Leendert van Eck van Deen Supermarkten erg klein. De drie winkels die het erepodium haalden sprongen er echter bovenuit. ‘De Deen supermarkten Europassage (Heemskerk), Huesmolen (Hoorn) en de winkel in Edam deden het opvallend goed’, aldus Van Eck.

Reageer op dit artikel