nieuws

Beste Jan Linders in Sittard

Formules 2777

Beste Jan Linders in Sittard

SITTARD – De Jan Linders supermarkt in Sittard is tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd uitgeroepen tot ‘Beste Supermarkt’.

Dat heeft de jury van de interne winkelwedstrijd  van de supermarktketen bepaald.  De wisselbeker gaat naar het team van supermarktmanager Eric Gubbels.

Beoordeeld door experts uit retail

Als onderdeel van de interne winkelwedstrijd vonden twee beoordelingsrondes plaats. De eerste ronde bestond uit een cijfermatige analyse op prestaties, interne audits, bezoek van mystery shoppers en een jurydag. De vierentwintig finalisten die overbleven, werden tijdens een tweede ronde beoordeeld door een externe jury met experts uit retail en food .

Onderscheidende keuken in hart versafdelingen

De vernieuwde formule van Jan Linders, die eind 2015 werd geïntroduceerd in de supermarkt in Sittard, wordt volgens de jury door klanten omarmd. De jury roemt de juiste balans tussen het beste vers, kwaliteit en service. Dit uit zich ook in brede gangpaden en een onderscheidende keuken in het hart van de versafdelingen. De overzichtelijke indeling van de supermarkt zorgt ervoor dat de streekproducten goed tot hun recht komen. Daarnaast is de jury erg te spreken over de klantgerichtheid.

Jan Linders Tegelen wint categorie ‘kleine supermarkten’

In de wedstrijd wordt onderscheid gemaakt tussen grote en kleine supermarkten. In de categorie ‘grote supermarkten’ wordt winnaar Sittard  gevolgd door Bergen en Venray (winnaar 2016). Jan Linders Tegelen is de winnaar in de categorie ‘kleine supermarkten’, gevolgd door Someren en Wanroij. Sittard is gekozen tot overall-winnaar van de 59 supermarkten en mag een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ dragen.

Reageer op dit artikel