nieuws

App Ekoplaza laat E-nummers zien

Formules 3322

App Ekoplaza laat E-nummers zien

VEGHEL – Ekoplaza lanceert een app met een ingrediëntenscanner. Met die scanner kan de klant in alle supermarkten in Nederland producten scannen op verborgen E-nummers en plastics.

Die optie wordt weergegeven middels stoplichtkleuren. ‘Ik denk dat je er als consument van schrikt hoe misleidend een etiket in sommige supermarkten kan zijn. We helpen de consument graag om de etiketten op levensmiddelen en cosmetica goed te interpreteren’ aldus Erik Does, algemeen directeur van Ekoplaza.

Zoekfunctie voor boodschappen

Daarnaast kan de consument met de app boodschappen doen in het assortiment van Ekoplaza en de producten afhalen bij een van de 100 afhaalpunten of thuis laten bezorgen. Met de app kunnen boodschappen via de zoekfunctie worden gevonden, maar het is ook mogelijk om door middel van de barcode-scanner boodschappen in het winkelmandje te plaatsen.

Favorietenlijstjes in de app

Met favorietenlijstjes kunnen producten onthouden worden voor een volgende bestelling. De gratis app is momenteel alleen beschikbaar voor iPhone.

Reageer op dit artikel