nieuws

Spar opent eerste City Store in Utrecht

Formules 4813

Spar opent eerste City Store in Utrecht
Interieur van een Spar Citystore (Foto Distrifood)

UTRECHT – Spar opent in januari een City Store in het centrum van Utrecht. De winkel komt aan de Mariastraat, aan de rand van het centrum van de stad.

De opening wordt gemeld door De Utrechtse Internet Courant, die een foto heeft gemaakt van de gevel van het pand waarin de winkel moet komen.

Eerste City Store in Utrecht

Het wordt voor Spar de eerste City Store in de stad Utrecht. De formule is wel al met twee vestigingen van Spar University vertegenwoordigd in de vierde stad van Nederland, maar die winkels liggen beiden op het terrein van de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht aan de Heidelberglaan.

Citystores zijn succesvol

De focus van Spar ligt de laatste jaren sterk op het City Store-concept. Directeur Sjaak Kranendonk heeft in Distrifood al meerdere malen aangegeven dat zijn formule heel tevreden is over dit type winkel. De groei van Spar moet de komende jaren dan ook komen uit deze winkels en universiteitswinkels. De formule wil eind volgend jaar zo’n vijftig stadswinkels hebben. Momenteel zijn dat er rond de dertig.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel