nieuws

Picnic: volgend jaar 10 tot 15 steden erbij

Formules 3370

Picnic: volgend jaar 10 tot 15 steden erbij

NIJKERK – Online supermarkt Picnic wil in 2017 het bezorggebied met 10 tot 15 steden uitbreiden.

Dit meldt het bedrijf in een persbericht naar aanleiding van het bezoek van staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken (EZ) aan het distributiecentrum van Picnic in Nijkerk.

Zes plaatsen nu

Anderhalf jaar na de start in de wijk Vathorst in Amersfoort bezorgt Picnic nu online bestelde boodschappen in zes plaatsen in Nederland. Dat zijn Amersfoort, Almere, Leusden, Maarssen, Soest en Utrecht.

Voedselagenda

Het bezoek van de staatssecretaris aan Picnic vond plaats in het kader van de Voedselagenda van het ministerie van EZ. In die agenda staan gezondheid en duurzaamheid voorop. De bezorging van de boodschappen met elektrische autootjes past in het duurzaamheidsbeleid dat de overheid voorstaat. Volgens het persbericht was staatssecretaris Van Dam ‘onder de indruk door wat Picnic heeft neergezet en hoe nieuwe technologie ten dienst wordt gesteld van de klant.’

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel