nieuws

Opnieuw actie AH en Leaseplan

Formules 3609

Opnieuw actie AH en Leaseplan

ALMERE – Albert Heijn en Leaseplan gaan op herhaling. Komende week bieden beide partijen bij de AHXL-vestigingen in samenwerking met Opel vijf verschillende modellen aan tegen scherpe private leasetarieven,

Bij de modellen zit onder meer de nieuwe Opel Karl Rocks. De lancering van dit model vindt plaats tijdens het Allerhande Kerstfestival dat komend weekeinde in het Spoorwegmuseum in Utrecht plaats vindt.

Splinternieuw

De landelijke kerstcampagne bij de Albert Heijn XL-vestigingen is een vervolg op een succesvolle actie van LeasePlan, Albert Heijn en Opel eerder dit jaar. Bijzonder is dat deze keer de splinternieuwe Karl Rocks tijdens de actie voor het eerst in Nederland te bestellen is.

Vier andere modellen

Naast de Karl Rocks kunnen consumenten kiezen uit vier andere modellen: de Opel Karl, de Opel Adam, de Opel Adam Rocks en de Mokka X.  Binnen het private leasecontract rijden consumenten voor een vast tarief inclusief wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, verzekering en pechhulp. Het contract valt onder het Keurmerk Private Lease, het keurmerk om privé veilig en vertrouwd een auto te leasen.

Demomodellen

Voor wie een deel van het aanbod met eigen ogen wil zien, staan er bij de deelnemende Albert Heijn-filialen demomodellen van de compleet uitgeruste Karl en  Adam Rocks. Voor een proefrit kunnen geïnteresseerden terecht bij de Opel-dealers in Nederland. De Karl Rocks staat pas vanaf maart 2017 bij de dealer, maar is tijdens deze actie al te bestellen vanaf 219 euro per maand.

 

Reageer op dit artikel