nieuws

Nieuwe eigenaar voor Plus in Sprang-Capelle

Formules 3443

Nieuwe eigenaar voor Plus in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE – De Plus in Sprang-Capelle krijgt een nieuwe eigenaar.

Dat komt omdat de familie Van Tilborgh na 84 jaar per 1 januari 2017 stopt met het runnen van de supermarkt in Sprang-Capelle, zo hebben de broers Kees en Flip van Tilborgh hun medewerkers laten weten. Wie hen gaat opvolgen is nog niet bekend. Plus zoek nog een kandidaat. Wel is duidelijk dat alle personeelsleden hun baan behouden.

Verhuizing naar nieuw pand

De supermarkt gaat medio volgend jaar verhuizen naar het pand dat op dit moment wordt gebouwd aan het Raadhuisplein. Die verhuizing gaat gepaard met een flinke investering van ongeveer €1,5 anderhalf miljoen voor onder meer een nieuwe inventaris, aldus het Brabants Nieuwsblad. Gezien de leeftijd van de 58-jarige eigenaar Flip van Tilborgh is er te weinig tijd om de investering terug te verdienen. Een opvolger werd niet binnen de familie gevonden.

Edah

De opa van Kees en Flip, Toon van Tilborgh, begon in 1932 met een kruidenierswinkel op de Nieuwevaart in het dorp. Later verhuisde de winkel naar de Raadhuisstraat en in 1991 vestigde de winkel zich aan het Raadhuisplein. In 2002 werd de winkel omgebouwd tot PLUS nadat het eerder een Edah was.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel