nieuws

Jumbo van Björn Kuipers beste van Nederland

Formules 7734

Jumbo van Björn Kuipers beste van Nederland
Björn Kuipers bij de presentatie van zijn biografie die dit jaar uitkwam. (foto Joris Telders)

OLDENZAAL – De Jumbo van Björn Kuipers in Oldenzaal is verkozen tot beste Jumbo van Nederland. De winkel van de topscheidsrechter kreeg dat donderdag te horen tijdens een feest op het Mediapark in Hilversum.

Daar waren de tien finalisten van de winkelwedstrijd samengekomen en werd de eindwinnaar bekendgemaakt. Hieronder een video van de bekendmaking.

Sinds vorig jaar Jumbo

Scheidsrechter Björn Kuipers en zijn vrouw Marlies openden hun voormalige C1000 aan de Deken Scholtenstraat medio vorig jaar als Jumbo. Aanvankelijk zou Kuipers met zijn drie C1000-vestigingen de overstap maken naar Albert Heijn, maar hij verkoos Jumbo. Zijn twee andere winkels deed hij van de hand.

Björn Kuipers volgt Jumbo Goes op

Vorig jaar werd de Jumbo in Goes verkozen tot beste winkel van het concern. De winkel van Casper Heine (Eerbeek) werd toen tweede. Dit jaar haalde Heine met een derde plaats wederom het podium. De tweede plek was voor Jumbo Veldhoven. De nummer twee van vorig jaar, Jumbo van Wincoop in Bunschoten, werd dit keer zesde.

Van Eerd is trots

‘Ik ben ontzettend trots op alle medewerkers van Jumbo’, vertelt Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. ‘De betrokkenheid en de wil om samen de beste prestatie neer te zetten, is inspirerend. Deze inzet in combinatie met de unieke Jumbo formule is kenmerkend voor het succes van de winkels. Maar, zoals bij iedere wedstrijd, kan er maar één winnaar zijn. Dit jaar stak Jumbo Oldenzaal er met kop en schouders bovenuit. Een geweldige prestatie!’, aldus Van Eerd.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel