nieuws

Jumbo Deventer gaat zelf vis bakken

Formules 2450

Jumbo Deventer gaat zelf vis bakken

DEVENTER – De Jumbo aan het Boreelplein in Deventer gaat gebakken vis verkopen.

Dat gaat gebeuren vanaf 1 februari komend jaar. De winkel van 25oo m2 heropent dan na een ingrijpende verbouwing/herinrichting die twee weken in beslag neemt, zo meldt dagblad De Stentor. 

‘Nieuwe winkel’

Jumbo opende de winkel aan het Boreelplein, het voormalige kazerneterrein in het centrum van Deventer, tien jaar geleden. Volgens filiaalmanager Sebastiaan Tutert van het filiaal komen klanten straks in een compleet ‘nieuwe winkel’ terecht. Nieuw zijn onder meer een softijsautomaat, een Pools assortiment, een speciale wijnhoek met slijterij en een oplaadzuil waar klanten hun mobieltjes kunnen opladen.

Zitgelegenheid

De gebakken vis is straks in de winkel verkrijgbaar in de eethoek. Daar worden na de verbouwing ook smoothies verkocht. Bovendien komt hier een beperkte zitgelegenheid. Belangrijke andere veranderingen ten opzichte van de huidige situatie zijn onder meer de verhuizing van de versafdelingen van achter naar voor in de supermarkt, een klantentoilet en een gangpad met uitsluitend biologische producten. biologisch gang (een gangpad vol met biologische producten.

Winterswijk

De verbouwing van de winkel in Deventer lijkt langs dezelfde lijnen te verlopen als de Jumbo in Winterswijk. In die in september dit jaar heropende winkel werden ook al allerlei versmodules uit de Foodmarkten geïntegreerd.

Reageer op dit artikel