nieuws

Dirk van start in Hengelo

Formules 2095

Dirk van start in Hengelo

HENGELO (Ov) – Dirk van den Broek heeft een filiaal geopend in Hengelo (Ov).

De winkel is gevestigd in winkelcentrum Slangenbeek en de eerste van het concern in Hengelo. Met de nieuwe winkel komt het totaal aantal vestigingen van Dirk in Nederland op 118.

Meer vestigingen in Twente

Dirk heeft in Twente al winkels in Enschede, Rijssen, Almelo, Markelo en Delden. De nieuwe supermarkt is een mooie aanvulling voor het bedrijf, dat dit jaar veel nieuwe winkels heeft geopend. Onder meer in Amsterdam (Warmoesstraat) en Spijkenisse opende Dirk recent nieuwe vestigingen.

Bekende naam

Volgens supermarktmanager Leo Hofste in Hengelo was het op de openingsochtend gelijk druk en dat is volgens hem onder meer te danken aan het feit dat Dirk in de regio al een bekende naam is. ‘Aan de reacties te horen zijn de inwoners hier echt blij met onze komst. De drukte vanochtend is daarvan het bewijs’, aldus Hofste.

Reageer op dit artikel