nieuws

Dekamarkt komt met eigen cadeaukaart

Formules 1727

Dekamarkt komt met eigen cadeaukaart

VELSEN-NOORD – Dekamarkt lanceert zijn eigen cadeaukaart. Daarbij is het onder meer mogelijk voor consumenten om via de website van de supermarktketen een persoonlijke kaart te ontwerpen.

Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Wie de kaart in de winkel koopt, kan deze laten opwaarderen voor een bedrag tussen de €5 en €150. Wie zijn kaart zelf ontwerpt, kan deze afhalen bij een winkel naar keuze. De kaart vervangt de papieren cadeaubonnen van Dekamarkt. Klanten die nog van deze bonnen hebben, kunnen deze echter nog gewoon inleveren.

Contactloos betalen

Dekamarkt heeft onlangs nieuwe kassasystemen in gebruik genomen. Daardoor kan bij alle vestigingen nu contactloos worden betaald. ‘We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om het boodschappen doen in onze winkels nóg efficiënter en leuker te maken. Contactloos betalen, de betaalpas kort bij het apparaat houden is voldoende, zorgt voor een betere doorstroming en dus kortere wachttijden bij de kassa. Onze nieuwe cadeaucard is ook een mooi voorbeeld. Leuk om te geven én om te krijgen’, zo wordt marketing directeur Ruud van Munster van de keten geciteerd.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel