nieuws

Bedankje AH na winst Kerstrapport 2016

Formules 4887

Bedankje AH na winst Kerstrapport 2016

ZAANDAM – Middels een advertentie in de landelijke kranten bedankt Albert Heijn vandaag klanten en medewerkers nadat de keten het Kerstrapport 2016 heeft gewonnen.

‘Trots dat we gekozen zijn tot beste supermarkt van Nederland. Everybody Appie’, is de tekst bij een foto van medewerkers van een AH-vestiging in Haarlem.

Bedankje namens 959 winkelteams

‘We zijn heel trots op al onze medewerkers. Want dankzij hen zijn we gekozen tot beste supermarkt van Nederland. En zoals u kunt zien is ons team uit Haarlem ontzettend blij met deze waardering. Namens hen en alle teams van onze andere 958 winkels, dank u wel!’, staat onderaan de pagina te lezen.

AH beker

De advertentie van Albert Heijn die vandaag (vrijdag) in de landelijke dagbladen staat.

Winnaar Kerstrapport werd dinsdag bekend

Afgelopen dinsdag werd bekendgemaakt welke supermarktketen het Kerstrapport 2016 won. Het Kerstrapport is een initiatief van onderzoeksbureau GfK dat samen met Foodmagazine (zustertitel van Distrifood) verantwoordelijk is voor de GfK Zomer- en Kerstrapporten. Albert Heijn klimt van de negende naar de eerste plaats door een hoger rapportcijfer van zijn klanten en de tweede plaats in prestatie. Jan Linders komt op de tweede plaats uit. Boni, de nummer één in prestatie, is nu de nummer drie op de ranglijst. Het hoogste rapportcijfer op waardering is voor Poiesz.

Reageer op dit artikel