nieuws

Vomar rondt ombouw rood voor vakantie af

Formules 3275

Vomar rondt ombouw rood voor vakantie af

ALKMAAR – Vomar rondt de ombouw van alle vestigingen naar de rode formule vermoedelijk voor de komende zomervakantie af.

Dat zegt directeur Aart van Haren van Vomar in de weekeditie van Distrifood. Afgelopen week werd de 33e vestiging van de keten onder de nieuwe formule heropend. Het ging daarbij om de winkel in Assendelft. Van Haren: ‘We doen er dit jaar nog vijf, de laatste is op 18 december in Den Helder.’ De teller in aantal Vomar Rood-winkels staat dan dus op 38.

Gemiddeld één winkel per week

In de eerste helft van komend jaar streeft het bedrijf ernaar om gemiddeld één winkel per week om te bouwen. ‘Onze planning is om nog voor de zomervakantie klaar te zijn’, aldus Van Haren in Distrifood. Daarmee zou de totale ombouw iets meer dan twee jaar hebben geduurd. De eerste vestiging, in Julianadorp, ging vorig jaar in april om.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel