nieuws

Tweede Dirk in Etten Leur

Formules 3040

Tweede Dirk in Etten Leur

ETTEN LEUR – Detailresult heeft in het Brabantse Etten Leur een tweede vestiging van Dirk geopend.

De nieuwe supermarkt is gevestigd aan de Molenvang in het winkelcentrum van Etten-Leur. Met de opening komt het aantal Dirk-supers op 114.

Splinternieuw

Supermarktmanager Marita van Oosterhout van de vestiging toonde zich biju de opening enthousiast over de winkel. ‘Ik heb de bouw van deze nieuwe winkel de afgelopen maanden op de voet gevolgd. Het eindresultaat is echt prachtig. Aan de reacties van klanten te horen zijn ze net zo enthousiast als ik.’

Zelfscanning

De winkel is weliswaar nieuw, maar de formule vertrouwd. Klanten kunnen hun boodschappen in deze vestiging ook zelf scannen.  Daarnaast staat de nieuwe Dirk garant voor de beste acties, lage prijzen, dagelijks verse groenten en fruit, vlees uit eigen slagerij, brood uit eigen bakkerij, vers gebak en elke week een nieuw verrassend aanbod in non-foodartikelen, aldus het bedrijf in een persbericht. De winkel is zeven dagen per week open. Klanten die 20 euro aan boodschappen besteden, parkeren het eerste uur parkeren gratis.

Uitbreiding

Deze maand komen er nog meer nieuwe Dirk winkels bij. Komende donderdag gaat in de Amsterdamse Warmoesstraat de 115e Dirk open. Op 13 november volgt de opening van de tweede Dirk in Spijkenisse en twee dagen later gaat de derde Dirk in Hoofddorp open.

Reageer op dit artikel