nieuws

Koornneef opent Jumbo Foodmarkt

Formules 4194

Koornneef opent Jumbo Foodmarkt

NAALDWIJK – Supermarktondernemer Edward Koornneef opent een Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk.

De winkel krijgt een plek in het nieuwbouwproject De Rentmeester, naast winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Koornneef is de eerste zelfstandig ondernemer die een Jumbo Foodmarkt gaat exploiteren. Onlangs nam Koornneef de Jumbo-winkels aan de Emmastraat 6 in Naaldwijk en de Vliethof 6 in Wateringen over. Wanneer de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk geopend wordt, is nog niet bekend.

Jumbo ontzettend blij met Koornneef

Eerder dit jaar nam de Koornneef Retailgroep de Jumbo winkel in Oud-Beijerland al over. Kort daarna volgde de overname van de Jumbo-winkels in Naaldwijk en Wateringen. ‘We zijn ontzettend blij dat Edward Koornneef en zijn partner Marieke Vijverberg verder gaan met Jumbo. Koornneef is een ervaren en door de wol geverfde supermarktondernemer en gaat zich nu volledig richten op de Jumbo formule van het grootste assortiment en de beste service voor de laagste prijs. Koornneef is net als Jumbo een echte supermarktfamilie. Edward en Marieke bruisen van de ideeën voor onze supermarkten en hebben ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk’, zegt Ton van Veen, cfo van Jumbo, in een reactie.

Ook een Foodmarkt Café

In de Foodmarkt gaan bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks verse gerechten, onder meer uit de Italiaanse, Aziatische en Hollandse keuken bereiden. Er zal net als in de bestaande Foodmarkten ook hier een Foodmarkt Café zijn. Jumbo Foodmarkt heeft al vestigingen in Amsterdam, Breda en Veghel.

Overstap van Albert Heijn  naar Jumbo

Eind augustus bevestigde Ton van Veen tegenover Distrifood.nl dat Koornneef de overstap maakte van Albert Heijn  naar Jumbo. Met de bevestiging van Van Veen kwam een einde aan de speculaties over de plannen van Edward Koornneef. De ondernemer verkocht eerder zijn Albert Heijn-supermarkten in Naaldwijk, Wateringen en Honselersdijk aan Ahold Delhaize. Die bekendmaking volgde op het nieuws dat de partner van Koornneef, de Jumbo in Oud-Beijerland had overgenomen. Koornneef is ook nog bezig met de realisatie van een winkelruimte in Kwintsheul. Wat daar op de gevel komt te staan, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel