nieuws

Jumbo opent honderdste bezorglocatie

Formules 2951

Jumbo opent honderdste bezorglocatie

DEN HAAG – Jumbo bereikt een mijlpaal en bezorgt vanaf deze week vanuit honderd locaties de boodschappen bij de klanten thuis.

Klanten van Jumbo in Den Haag kunnen vanaf deze week hun online bestelde boodschappen ook thuis laten bezorgen. Met de start van de bezorgservice in de Hofstad bezorgt Jumbo nu vanuit 100 locaties, voor het merendeel winkels van franchisenemers. Klanten kunnen er ook voor kiezen de boodschappen af te halen bij een van de Pick Up Points bij de winkels.

Bezorgen vanuit winkels

De Jumbo Bezorgservice wordt vanuit de Pick Up Points bij de winkels georganiseerd. De boodschappen worden thuis – indien gewenst tot in de keuken – afgeleverd door een vertrouwd gezicht uit de winkel. ‘Jumbo garandeert ook online de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Al onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn’, aldus Jurriaan Pouw, ad interim directeur E-commerce.

Klanten kiezen vaker voor online

Pouw signaleert dat steeds meer klanten boodschappen willen doen op de manier die hen op dat moment uitkomt. ‘Vaak komen zij in de supermarkt en steeds vaker kiezen zij er ook voor om hun boodschappen online te bestellen, bijvoorbeeld als zij weinig tijd hebben of wanneer er veel producten nodig zijn voor een feestje. Het was in Den Haag en omgeving al mogelijk om de online bestelde boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in de winkels en nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.’

Online besteld, volgende dag in huis

Klanten die online bestellen kunnen de boodschappen de volgende dag thuisbezorgd krijgen. Daarbij kiezen zij uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat. Thuisbezorgen via Jumbo.com is bovendien kosteloos als de klant online een geselecteerd actieproduct bestelt.

Start eind 2015

Jumbo is november 2015 gestart met het thuisbezorgen van boodschappen. Rond Utrecht startte toen een pilot. Die breidde zich alras uit. Juli dit jaar meldde de keten 150 bedrijfswagens te leasen voor het bezorgen van boodschappen.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel