nieuws

Jumbo Foodmarkt ook in Leidschendam

Formules 7282

Jumbo Foodmarkt ook in Leidschendam
Foto: Bert Jansen

LEIDSCHENDAM – Jumbo gaat een Foodmarkt openen in het nog te realiseren winkelcentrum Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Mall of the Netherlands komt in de plaats van winkelcentrum Leidsenhage. ‘De herontwikkeling van Leidsenhage tot Mall of the Netherlands biedt ons een uitgelezen kans om een volledig nieuwe winkel te realiseren volgens ons nieuwste concept. We zijn bijzonder trots dat we ook hier een Foodmarkt kunnen openen’, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, cco van Jumbo.

Tijdelijke Jumbo in Leidschendam

De bouw van Mall of the Netherlands, dat wordt geopend in 2019, betekent ook dat de bestaande Jumbo in Leidsenhage wordt gesloopt. Om die reden opent de supermarktketen een tijdelijke winkel met een oppervlakte van circa 2.600 m². Deze Jumbo wordt vandaag geopend.

Jumbo Foodmarkt met parkeergarage

Boven op de Foodmarkt komt straks een parkeergarage van drie lagen. ‘Dit concept sluit heel goed aan bij ons streven om de bezoeker van Mall of the Netherlands ook op het gebied van de dagelijkse aankopen te inspireren en verrassen’, zegt Otto Ambagtsheer van Unibail-Rodamco over de komst van de Foodmarkt. Unibail-Rodamco is eigenaar van het nieuwe winkelcentrum.

Concurrentie van AH XL

De Jumbo Foodmarkt neemt het straks in Leidschendam onder meer op tegen een AH XL met een oppervlakte van 4000 vierkante meter. Klanten vinden in de Jumbo Foodmarkt onder meer producten als verse sushi, pizza uit de steenoven of kip van de rotisserie, die kunnen worden meegenomen. Ook is het mogelijk de producten ter plekke te nuttigen in een Foodcafé.

Versstraat in nieuw winkelcentrum

‘Mall of the Netherlands’ wordt straks het grootste winkelcentrum van Nederland met circa 230 winkels. Er is onder meer ruimte voor een versstraat met de naam Fresh! met uitsluitend versproducten. Unibail-Rodamco investeert €470 miljoen in de realisatie van de plannen.

Reageer op dit artikel