nieuws

Hoogvliet lanceert bestel-app Bestelgemak

Formules 1619

Hoogvliet lanceert bestel-app Bestelgemak

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet heeft de nieuwe app Bestelgemak gelanceerd.

De gratis app is geschikt voor telefoons met iOs of Android besturingssysteem.

Online bestellen wordt gemakkelijker

Met de nieuwe app wordt online boodschappen bestellen gemakkelijker en efficiënter. Klanten starten eenvoudig een nieuwe bestelling en kiezen voor ophalen in de winkel of laten hun boodschappen thuisbezorgen (indien beschikbaar).

Hoogvliet geeft inzicht in vorige bestellingen

Na het plaatsen van een bestelling kunnen klanten van Hoogvliet de boodschappen bij een van de 59 afhaalpunten ophalen of laten thuisbezorgen, indien dat op hun adres mogelijk is. In de app heeft men snel inzicht in vorige bestellingen en kunnen dankzij de Smartlist extra snel producten worden toegevoegd op basis van persoonlijke suggesties.

Laptop of vaste computer

Dankzij Hoogvliet Bestelgemak kunnen klanten hun boodschappen bestellen via een laptop of vaste computer, een tablet en nu ook via de mobiele telefoon. Wisselen tussen de apparaten is volgens de supermarktketen geen probleem; een bestelling die is gestart op de computer kan worden afgemaakt op de mobiele telefoon en andersom.

Distrifood is nu ook actief op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte. >>>

Reageer op dit artikel